>
  •  info[at]tahacharity.ir
  •  43327826- 066
 چالش های گزارش‌نویسی و مستندسازی

همایش استانی چالش های گزارش‌نویسی و مستندسازی در مددکاری اجتماعی 17 شهریور در خرم آباد برگزار می گردد. 

چالش‌های گزارش نویسی بین سازمانی، مستندسازی با تاکید بر اصول و ارزش‌های حرفه‌ای، گزارش نویسی و مستندسازی با تاکید بر نقش فناوری اطلاعات، چالش‌های گزارش نویسی از محورهای این همایش می باشد.

عضو هیات علمی دانشگاه و رییس همایش استانی چالش های گزارش‌نویسی و مستندسازی در مددکاری اجتماعی گفت: این همایش شهریور امسال در لرستان برگزار می‌شود. به گزارش صدای منتقد ، دکتر محسن‌رضا منظمی در جمع خبرنگاران با تشریح محورهای این همایش افزود: همایش در چند محور شامل، چالش‌های گزارش نویسی بین سازمانی، مستندسازی با تاکید بر اصول و ارزش‌های حرفه‌ای، گزارش نویسی و مستندسازی با تاکید بر نقش فناوری اطلاعات، چالش‌های گزارش نویسی در سازمان‌ها برگزار می‌شود.

وی اظهارداشت: علاقمندان می‌توانند آثار خود را تا ۲۵ مردادماه سالجاری به نشانی وبسایت www.lorestansw.ir ارسال نمایند و با نظر هیات داوران آثار برتر در بخش‌های مختلف مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.

منظمی تصریح کرد: این همایش با مشارکت برخی از سازمان‌ها، ادارات و دانشگاه‌های استان لرستان از قبیل، سازمان بهزیستی، سازمان زندانها و اقدامات تامینی، دانشگاه علوم پزشکی، کمیته امداد امام خمینی(ره)، بنیاد شهید و امور ایثارگران، دانشگاه علمی کاربردی، جهاد دانشگاهی استان لرستان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد و انجمن مددکاران استان لرستان برگزار خواهد شد.

رییس همایش عنوان داشت: در این همایش آموزش بسیار مورد توجه قرار گرفته است و در پایان به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر آموزشی اعطا می‌گردد.

گفتنی است این همایش ۱۷ شهریور سالجاری در خرم‌آباد برگزار می‌شود.

 
قدردانی هیات مدیره موسسه خیریه طاها از مدیریت و پرسنل در مقابله با ویروس کرونا

چرا هیات مدیره موسسه خیریه طاها از مدیرعامل و پرسنا قدردانی کردند؟

نگهداری یک یا چند تن افراد سالمند یا بیمار تجربه ای است که در اغلب خانواده های ایرانی وجود داشته و دارد. حفظ سلامت این افراد مهمترین دغدغه خانواده ها می باشد و با سختی های فراوانی انجام می شود. 

قدردانی هیات مدیره موسسه خیریه طاها از مدیریت و پرسنل در مقابله با ویروس کرونا

در این مراقبت ها دو نکته اساسی مدنظر خانواده ها و مراقبین است:

 

  • محافظت از بیمار در مقابله با مبتلا شدن به بیماری های دیگر 
  • محافظت از افراد خانواده در مقابله با مبتلا شدن به بیماری که بیمار از آن رنج می برد 

وقتی که تعداد افرادی که باید از آنها مراقبت کنید از 100 نفر بیشتر یوده و از بیماری های متفاوت جسمی رنج می برند کار دشوارتر خواهد شد.

بعلاوه وقتی افراد تحت مراقبت از کم توانی ذهنی نیز در رنج هستند کار دو صد چندان دشوار خواهد شد.

پرسنل و مدیران این مراکز با مشکلات بسیاری در نگهداری توانخواهان روبرو هستند. با شیوه بیماری کرونا لزوم محافظت از توانخواهان ضروری به نظر می رسید. 

مدیریت و پرسنل موسسه خیریه طاها نیز مانند سایر موسسات نگهداری تمام تلاششان را مبذول داشته تا فرشتگان تحت مراقبت را از ابتلا به بیماری محافظت نمایند.

این تلاشها اگر چه در نزد خداوند ماجو خواهد بود اما از دیدگان هیات مدیره طاها نیز پوشیده نماند.

هیات مدیره موسسه خیریه طاها به منظور قدردانی از مدیریت محترم و پرسنل زحمت کش پیامی صادر و در قالب لوح تقدیر به این بزرگواران تقدیم گردید.

 

متن تقدیر نامه: 

سالها در کنار جمع بسیاری از افراد محروم از توانایی های یک انسان و معلولین پاک نهاد درمرکزخیریه طاها؛ تمهید و تدبیرحفظ سلامت، تغذیه و اداره داهیانه ایشان؛ حسن سلوک، رفتار و گفتار خردمندانه با پرسنل فداکار مرکز، خود بار سنگینی است که سپاس، شکر و آرزومندی سلامت برای وجود ارزشمند شما را ازدرگاه خدای بزرگ می طلبد.

اما افزون بر این، زحمت انکارناپذیر و تلاش عظیم وهمت غیرتمندانه شما در مدیریت مبارزه با هجوم ویروس منحوس کرونا و حفظ مرکز با اجرای قرنطینه ای بی نقص که موجب سلامتی این عزیزان گردیده، هیئت مدیره را موظف می نماید مراتب سپاس و تشکر و قدردانی را از وجود شریف شما و پرسنل زحمتکش موسسه به عمل آورده و دوام عمر همراه با سلامتی و سربلندی را از خداوند متعال مسئلت نماید.

هیات مدیره موسسه خیریه طاها

قدردانی هیات مدیره موسسه خیریه طاها از مدیریت و پرسنل در مقابله با ویروس کرونا

نگاهی به مشکلات نگهداری در مراکز شبانه روزی

 

یکی از چالش های مراکز نگهداری شبانه روزی بویژه مراکز نگهداری از افراد کم توان ذهنی کنترل و الزام به رعایت امور بهداشتی توسط مددجویان است. برخی از این افراد ا زانجام امور بهداشت شخصی نیز عاجز بوده و لازمست که همکاران بر این موضوع نظارت کافی داشته باشند.

چنانچه سطوح، دیوارها و اشیاء مورد استفاده در مراکز آلوده باشند، سبب انتقال سریع آلودگی در کل مرکز خواهد شد. مددجویان مقیم در تماس با سطوح و تردد در مکان های مختلف مرکز علاوه بر آلوده کردن خودشان، سبب انتقال آلودگی به سایر مکان ها خواهند شد.

به همین منظور لازمست که تمامی بخش ها، تجهیزات و سطوح به صورت دوره ای ضدعفونی گردد.

خیریه طاها با همکاری پرسنل متعهد خود این امر را همواره اجرا کرده و در شرایط بروز بحران کرونا با دقت بیشتر و دوره های کوتاهتر در حد روزانه انجام می دهد.

کنترل سلامت توانخواهان در مراکز نگهداری شبانه روزی از مهمترین اموری است که پس از رعایت بهداشت شخصی توسط توانخواهان باید توسط مدیریت برنامه ریزی و با همکاری کارشناسان بخش پرستاری اجرا گردد.

در موسسه خیریه طاها با همکاری پزشکان شریف الیگودرز و با حضور در موسسه، کنترل سلامت توانخواهان به صورت دوره ای انجام می پذیرد. 

امور تست و کنترل سلامت، تهیه پرونده پرشکی، ثبت اقدامات پزشکی انجام شده برای هر توانخواه و اقدامات دیگر پزشکی که در بیرون موسسه انجام می گیرد؛ یکی از برنامه های اصلی موسسه برای توانخواهان است.

حساسیت مراقبت از توانخواهان به عنوان یک خانواده پر جمعیت با بروز بحران کرونا افزایش پیدا کرده است.

به همین لحاظ مدت زمان دور های تست و کنترل سلامت توانخواهان کاهش یافته است.  تا در صورت مشاهده کوچکترین علائمی بتوان به سرعت به درمان اقدام نمود.

 

بازدید رییس بهزیستی الیگودرز از خیریه طاها

نگاهی مختصر به گسترش ویروس کرونا و مشکلات موسسات خیریه در مواجهه با این بحران

 

کروناویروس جدید ۲۰۱۹ که تحت عنوان کووید ۱۹ از آن نامه برده می‌شود، از شهر «ووهان» چین شروع شد و حالا قریب به اتفاق کشور های دنیا درگیر این ویروس شده‌اند. بیماری که گفته می‌شود قدرت بالای سرایت آن، باعث تفاوت کرونا ویروس با سایر بیماری‌هایی همچون آنفلوانزا، سارس، مرس و…، شده است.

سرعت همه گیری ویروس کرونا را اگر به سیل شبیه کنیم حرف گزافی نخواهد بود. وقتی که کروناویروس از شهر ووهان چین به بیرون آن کشور سرایت کرد کشورها یکی پس از دیگری به این ویروس آلوده و هشدارهای رسانه ها و تاکیدات دولت ها به رعایت بهداشت برای مردم شکل جدی به خود گرفت.

 مردم کشورها با دریافت هشدارها و آموزشهای لازم اقدام به محافظت از خویش نمودند، مدارس، دانشگاه ها، ادارات دولتی، بخش های عمومی و خصوصی تعطیل گردید. 

اماکن عمومی از مساجد و کلیساها گرفته تا رستوران ها به اجبار تعطیل و کارکنان در قرنطینه خانگی اجباری ساکن شدند، قرنطینه های خانوادگی حداکثر 5 یا 6نفره در کنار یکدیگر دوران مبارزه با کرونا را پشت سر می گذراند و جمعیت کم قرنطینه ها میزان ابتلا را نیز کاهش می دهد.

مراکز درمانی و مراکز نگهداری (موسسات خیریه نگهداری توانخواهان، سالمندان، ایتام ، مراکز ترک اعتیاد) علاوه بر اینکه مشمول تعطیلی نیستند بلکه در خط مقدم مواجهه با این بحران هستند.

موسسات خیریه ای که وظیفه نگهداری توانخواهان، ایتام، سالمندان را به صورت شبانه روزی به عهده دارند و  مراکز ترک اعتیاد، در نگاه اول مکان های امنی برای افراد تحت پوشش در مقابله با همه گیری ها از جمله ویروس کرونا به نظر می رسند. دلیل این نگاه، ناشی از قرنطینه ذاتی این مراکز در روزهای عادی برای حضور مددجویانشان در سطح جامعه است.

اینچنین به نظر می رسد که قرنطینه می تواند از شیوع بیماری به افراد تحت پوشش این مراکز پیشگیری نماید و موسساتی که مددجویانشان در روزهای عادی در قرنطینه ای همیشگی به سر می برند نباید در هنگام بروز بیماریهای همه گیر نگران آنها باشند؛ اما در عمل چنین نبوده و نخواهد بود.

 

تعدادی از مددجویان به دلیل مشکلات ذهنی، جسمی و یا بالا بودن سن، از آموزش پذیری بالایی برخوردار نیستند و الزام آنها به رعایت اصول بهداشتی با دشواری انجام می شود. مراقبت از این افراد در زمان عادی بسیار سخت است و در زمان های بحرانی مانند گسترش کرونا سخت تر می شود.

اگرچه رعایت نکات بهداشتی و مراقبتی در مراکز بهداشتی و درمانی لازم و باید اجرا شود اما بخش های غیر درگیر در این مراکز می توانند با رعایت اصول فاصله گذاری، در مصرف اقلام پوششی و  ضدعفونی کننده صرفه جویی کرده و هزینه ها را کنترل کنند.

در مراکز نگهداری توانخواهان چنانچه یک نفر مبتلا به ویروس شود کلیه پرسنل مرکز باید از تجهیزات پوششی برای  مقابله با ویروس و همچنین مواد ضد عفونی کننده انسان و سطوح استفاده کنند.

همین موضوع سبب می شود که بسیاری از مراکز نگهداری شدیدا با کمبود اقلام بهداشتی مانند ماسک، دستکش، گان و شیلدصورت دست به گریبان باشند.

مشکل دوم تامین هزینه های نگهداری مددجویان است بخش زیادی از این هزینه ها توسط خیرین تامین می شود. در زمان شیوع بیماری ها از جمله کرونا سطح کمک های خیرین به دلیل وجود قزنطینه کاهش می یابد. بیش از 90 درصد از فعالیت‌های سازمان بهزیستی با کمک بخش غیر‌دولتی و سازمان‌های مردم‌نهاد انجام می‌شود که تکیه گاه این سازمان ها در تامین منابع مالی خیرین حقیقی و حقوقی هستند.

 با توجه به مطالب بالا و اظهارات مدیران برخی موسسات و مراکز نگهداری، در این همه گیری موسسات و مراکز نگهداری توانخواهان و سالمندان با چالش های بیشتری نسبت به سطح جامعه مواجه گردیدند. علاوه بر دو مشکل پیش گفته مشکلات دیگری نیز وجود دارد که در مطلب دیگری به آنها پرداخته خواهد شد.

انتظار می رود این روزها که با یاری یکدیگر در حال مبارزه با ویروس کرونا هستیم و اغلب مردم  به همنوعان کمک رسانی می کنند، موسسات نگهداری را هم مدنظر داشته و در جهت تامین مایحتاج آنها کمک نماییم.

 

منوچهر بسحاف

همکار افتخاری موسسه خیریه طاها در جذب مشارکت

  • اخبار
  • مناسبت ها
  • مقالات

درباره موسسه خیریه طاها

 

موسسه خیریه طاها با هدف نگهداری و توانبخشی معلولان ذهنی دختر بالای چهارده سال از سراسر استان لرستان در سال 1379 در الیگودرز تأسیس شده است. موسسه خیریه طاها تحت نظارت سازمان بهزیستی استان لرستان و از طریق هیئت امنا اداره و سرپرستی می شود.

موسسه خیریه طاها در زمینی بالغ بر هکتار و در چند بخش شامل بخش اداری، بخش درمانی، بخش رفاهی و تاسیسات انبار و سردخانه به شرح زیر احداث و توسعه یافته است.

خدمات موسسه خیریه طاها عبارتند از :

  • نگهداری دختران کم توان ذهنی
  • ارائه خدمات درمانی به آنها
  • ارائه خدمات تفریحی و اردویی به آنها

راه های تماس با موسسه خیریه طاها

برای تماس با موسسه خیریه طاهای الیگودرز راه های تماس متفاوتی وجود دارد که میتوانید از این روشها با ما در تماس باشید.

آدرس ایمیل موسسه : info[at]tahacharity.ir
شماره تماس موسسه : ۶۶۰۵۴۸۲۴-۰۶۶
آدرس سایت رسمی موسسه : www.tahacharity.ir

حمایت از موسسه خیریه طاها

خیر گرامی 

برای حمایت از موسسه خیریه طاهای الیگودرز تنها مرکز نگهداری و توانبخشی 110 دختر معلول ذهنی، روش های متفاوتی وجود دارد که میتوانید از این روشها ما را حمایت کنید.

شماره کارت موسسه : 6104337977639028
شماره حساب موسسه : 224500505

تحویل دارو، مواد غذایی و تجهیزات مورد نیاز به صورت حضوری

ارسال دارو، مواد غذایی و تجهیزات مورد نیاز از طریق پست به آدرس موسسه

آدرس: کمربندی جنوبی الیگودرز- کیلومتر 3 جاده سنج موسسه خیریه طاها  

تلفن:   43327826- 066

 

 

 

آدرس سایت رسمی موسسه : www.tahacharity.ir

تنظیمات قالب پلاس

رنگ ها

برای هر رنگ ،پارامتری وجود دارد که در زیر آمده است :
Blue Red Oranges Green Purple Pink

بدنه ی قالب

رنگ پس زمینه
کد رنگ ها

عنوان قالب

رنگ پس زمینه
تصاویر پس زمینه

فوتر قالب

انتخاب منو
فونت گوگل
سایز فونت بدنه قالب
نوع فونت بدنه قالب
جهت نوشتاری